Bezoekers:

Zie voor de laatste bezoekersinfo de thuis pagina.

6 november: De laatste museumdag van het seizoen 2016. 206 bezoekers en 7 honden en het was koud!

30 oktober: De drukste dag van dit seizoen: 269 bezoekers en 12 honden.

23 oktober: Op een koude dag 181 bezoekers en 3 honden mogen verwelkomen in het museum. Gelukkig scheen de zon over het binnenplein van de hoeve.

16 oktober: Een dag uit duizenden met 162 bezoekers, die in totaal 5 honden aan de lijn hadden!

9 oktober: Een heel goede dag met 122 bezoekers die het regelmatig 'in de pot' lieten rinkelen en 6 honden.

2 oktober: 55 bezoekers en 1 hond. Was het hondenweer of toch weer niet?

25 september: Vandaag hadden we een zeer gezellige en drukke dag op Lichtenberg. We werkten ons uit de naad maar het resultaat is overweldigend. We hadden 140 bezoekers waarmee heel veel werd verteld door Jo, Jan, Kevin, Peter en Sermon, Luïs en Miets hebben veel kinderen leuk bezig gehouden en Gonnie maakte heel veel bezoekers blij met koffie en fris.

18 september: Wij ontvingen 94 bezoekers in het museum en 2 viervoeters. Hans en Jo hebben constant met bezoekers gepraat, wat zich vertaalde 'in de pot'. Gonnie moest zelfs de koffietafel even vergeten on de bezoekers te kunnen tellen!

10 en 11 september: Op zaterdag 10 september 89 bezoekers en op zondag 11 september 90 bezoekers. Goed 'gedraaid' en in alle opzichten een heel goed weekend met een prettige samenwerking met de nieuwe eigenaars van Hoeve Zonneberg!

4 september: Tussen de buien door wisten toch nog 36 bezoekers het museum te bereiken en ook nog 3 honden. De bezoekers kregen alle aandacht en dus 'waar' voor hun geld!

28 augustus: Waarom luisteren de mensen toch zo graag naar 'slechtweerprofeten'? Op de Sint-Pietersberg kon worden genoten van een lieflijk zonnetje en een koel windje en toch wisten maar 31 bezoekers het Sint-Pieters museum op de Lichtenberg te vinden en over dat ene kleine hondje heeft Peluche zich ontfermd. Dus, 31 bezoekers en 1 hond(je). Voor de maand september hopen wij op een betere score!

21 augustus: 90 bezoekers en 3 honden.

17 augustus: Wij ontvingen een groep van 27 personen en na afloop van deze groep kwamen nog eens 40 individuele bezoekers en 2 honden in het museum.

14 augustus: Om 16u30 sloten wij de zondag af met 116 bezoekers. De zon was gul en dat waren ook onze bezoekers Tevredenheid alom!

7 augustus: 110 bezoekers en 2 honden!

31 juli: Ondanks alle belangstelling voor ijzeren mannen en vrouwen, stond de teller vandaag om 16u30 op 88 bezoekers en 3 viervoeters. Dus absoluut geen slecht resultaat!

24 juli: 89 bezoekers en slechts een hond (buiten Peluche).

17 juli: 63 bezoekers en 1 hond ontvangen in het museum. Veel bezoekers waren Rieu-fans die 's avonds naar het Vrijthof gingen. Zo plukken ook wij een klein graantje mee, waarvoor de maestro hartelijk bedankt!

10 juli: Vandaag 71 bezoekers en 2 honden. Dat lijkt niet veel, maar het waren heel veel fans van Rieu, die dan toch maar via Rieu ons museum wisten te bereiken. Ook de bewoners van het vakantiehuis hadden zaterdagavond de 'show' van Rieu bezocht.

3 juli: De eerste zondag in juli was een heel erg rustige zondag. Bijna geen mensen op de berg, uitgezonderd een groep mensen die zo nodig door de modder moesten kruipen, hindernissen moesten overwinnen en ten slotte ook nog in de Maas moesten duiken. Een echte zomerse activiteit, alleen de zomer ontbrak. Het museum mocht slechts 59 mensen ontvangen. Hans en Jo hadden dan wel voor ieder voldoende tijd om te vertellen en uitleg te geven. Tussendoor was er tijd genoeg om ook nog 3 honden te tellen.
Miets, Carine en Sermon stonden op de rommelmarkt bij de kerk 'beneden' en wisten daar veel boeken, tijdschriften en kiksjozerije te verkopen, waardoor de penningmeester heel tevreden keek.

26 juni: Vandaag met 2 extra's (onze stenendeskundige trok 38 bezoekers en de mannen van Flora Nederland met 14 belangstellenden) telde het museum 75 bezoekers en 2 honden.

 

Voor andere vragen of opmerkingen stuurt U een e-mail naar infostichtingoudsintpieter@gmail.com